onsdag den 7. december 2011

#DagensCitat - Kærlighed overvinder alt

"Det er vigtigt, at mens vi uddanner vores børns hjerne at vi ikke glemmer at uddanne deres hjerter."
-Dalai Lama

Så rigtigt, jeg læste dette i dag, og jeg kunne ikke være mere enig. I dag handler det om at få de bedste karaktere, at vide alt om ingenting, og at kunne bruge smarte fraser og se ud som du er IT, den der bare har styr på alt og kan alt. Når du vokser op, skal du være noget særligt, noget smart, og en der tjener en masse penge og forstår at erobre verden. Og du er ingenting uden en fancy titel til at prale af ( har du nogensinde spekuleret på, hvorfor titler i dag lyder mere fancy end de er?:) ). Men én ting mangler, hvor er vores hjerter i alt dette, hvor er kærligheden? (og ja, jeg ved det lyder som, at Black Eyed Peas sang, men det er sandt;) ).

Vi har så travlt med at blive dygtige og kloge, og glemmer tit at det ikke er det eneste der tæller. At være et godt menneske, at hjælpe dem omkring dig og give ubetinget er noget af det største man kan gøre. I dag har flere folk ikke tiden til det, og det er ikke nødvendigvis det enkelte menneskes skyld. Vores hverdag er hektisk, vi skal kunne alt, gøre alt og nå alt, og det er naturligt for mennesker at tænke på sig selv først. Overlevelse kommer først (man kan så diskutere hvad der vigtigt for at overleve, men den tager vi en anden dag ;) ).  Så det er ikke det enkelte menneskes skyld, det er nok nærmere et ansvar vi sammen skal tage. Vi skal beslutte os for at ændre vores hverdag. Det er ikke noget der sker på en dag, men samlet går det i hvert fald hurtigere :)

Selvfølgelig ved jeg kender en masse mennesker allerede gør det, men der er stadig arbejde at gøre, og mange stadig tror ikke på denne måde at tænke på. Jeg håber at det en dag ændre sig. Fordi når vi begynder at fokusere på hjertet og kærligheden det er i stand til at vise, vil vi opdage hvor fantastisk vi alle kan være:)

Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar