søndag den 11. december 2011

#DagensCitat - Drømme

 
"Mist ikke taget i dine drømme eller forhåbninger. For hvis du gør det, kan du stadig eksisterer, men du er ophørt med at leve."
-Henry David Thoreau

Jeg synes ​​det er et meget smukt ordsprog, og meget sandt. Vi føler os ofte tabt når ting ikke udarter sig som vi ønskede de skulle gøre. Eller når der pludselig sker en forandring i den måde vi have planlagt vores liv skulle udforme sig. Så når ordsproget siger: Mist ikke taget i dine drømme eller forhåbninger: ser jeg det sådan her:

Drømme kan ændre sig, tage dig i en anden retning end du har planlagt, men betyder at det er mindre end drøm eller mere? Jeg tror mere :) Fordi den vej vi nogle gange ender med at tage i stedet for her i livet, giver os ofte mere end vi havde ønsket os. Vi kan bare ikke se det fordi vi er så travlt med at kigge ned ad den vej vi ikke fik taget. Så hold fast i dine drømme, tro på dem, og de vil gå i opfyldelse, måske bare ikke på den måde du har planlagt det. Hvis du giver op, ja citatet siger det smukt: hvis du gør det, kan du stadig eksisterer, men du er ophørt med at leve.

Må ikke miste dig selv i dit eget forsøg på at søge lykke og succes, tro på at du vil finde det:)

Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar